SV Red-monkeys begint een nieuwe supportersvereniging. Deze vereniging is bedoelt om FC Twente te ondersteunen en organiseert wellicht in de toekomst busreizen naar thuiswedstrijden.

SV Red Monkeys richt per direct een nieuwe vereniging op. Dit besluit is genomen n.a.v. het feit dat er al jarenlang een grote groep jongens vanuit de regio Hardenberg naar thuiswedstrijden van FC Twente gaat en deze jongens ook uitwedstrijden bezoeken. Het leek hen dan ook een goed idee om een vereniging op te richten aangezien er genoeg animo voor is.

Reactie bestuur SV Red Monkeys

De heer Westerhof is verheugd te kunnen melden dat de verenging voeten in de grond heeft gekregen. De website is vrij toegankelijk en we zijn nu nog bezig om een bus te laten rijden naar de thuiswedstrijden van onze mooie club uit de regio Hardenberg. Wanneer wij meer info hebben, melder wij dit via onze officiële kanalen.  

Wilt u meer informatie over de nieuwe supportersvereniging?  Dit zijn onze contactgegevens:

Naam media-contactpersoon:  Westerhof, David

Telefoonnummer: +316 247 97 249

Emailadres: info@red-monkeys.nl

Website: www.red-monkeys.nl

Facebook: https://www.facebook.com/svredmonkeys

Instagram: https://www.instagram.com/sv.redmonkeys/

KVK nummer: 84395826

IBAN: NL61RABO0189675764

SV Red Monkeys is een supportersvereniging van FC Twente uit de regio Hardenberg. De Red Monkeys telt momenteel zo’n 40 leden en bestaat uit een vijftal bestuursleden die de vereniging staande houden. 

Categories: Nieuws

0 Comments

Geef een reactie

Avatar placeholder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *