busrit red monkeys eagles thuis

Zondag 6 november om 12 uur mocht het weer gebeuren. We vertrokken met de bus naar DE tempel van het Nederlands voetbal, De Grolsch Veste. Waar we verwachtte dat zondag vroeg in de middag mensen minder dorstig zouden zijn werd ons ongelijk al snel bewezen. De gezelligheid nam al snel toe na een paar drankjes. Voeg daar de bakjes met worst en kaas aan toe en je had het recept voor een uitermate sfeervolle reis.

Eenmaal aangekomen bij het stadion gingen we naar De Grolsch Veste. Over de wedstrijd willen we niet teveel woorden vuil maken, dit hebben jullie “normaal gesproken” wel gezien. De ontzettend sterke eerste helft werd compleet vergooid door een ontzettend slechte tweede helft, wat resulteerde in een deling van de punten.

Gelukkig had deze uitslag geen effect op de terugreis want die was net als de eerste reis ontzettend gezellig. We kijken als bestuur terug op een geslaagde dag en hebben als streven dit zo snel mogelijk weer te organiseren.

Lijkt het jou ook leuk om mee te gaan? Hou dan vooral onze website en socials in de gaten. Ook is het mogelijk om lid te worden van onze vereniging.

Tot de volgende keer!!

Categories: Nieuws

0 Comments

Geef een reactie

Avatar placeholder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *