Zondag 4 juni was de grote dag voor de Red Monkeys, want toen is het convenant getekend. Waardoor we ons nu officieel de 31e supportersvereniging van FC Twente kunnen noemen. Een grote mijlpaal in ons nog zo’n kort bestaan.

Het bestuur van de Red Monkeys werd uitgenodigd om in de bestuurskamer van FC Twente een hapje te eten en te drinken. In samenzijn met het bestuur van FC Twente en Paul van der Kraan, werd het convenant in de bestuurskamer ondertekend. Na het proosten en een praatje gemaakt te hebben met Jan Streuer en Pol van Boekel werden we naar onze “luxe” plekken begeleid. Hier hebben we gezien hoe FC Twente de tegenpartij alle hoeken van het veld liet zien.

Voor onze leden hadden we weer een busreis naar de Grolsch Veste georganiseerd.  Ook mochten onze leden plaatsnemen op bijzondere plekken in het stadion, om ook de wedstrijd op een unieke wijze te ervaren. Het voordeel van lid zijn van een vereniging om het zo maar even te noemen.

Maar wat zijn nu de vervolgstappen?

We willen aankomend seizoen elke thuiswedstrijd een bus naar het stadion laten rijden vanuit Gramsbergen, Hardenberg en Kloosterhaar. Ook zullen we als vereniging vaker aanwezig zijn bij uitwedstrijden.

Verder willen we de Red Monkeys op maatschappelijk vlak inzetten. Zodat iedereen in de omgeving kan ervaren hoe fantastisch de sfeer in de Grolsch Veste is.

Ben jij nog geen lid?

Als jij lid wordt van de Red Monkeys dan kun je elke thuiswedstrijd met korting naar het stadion. Dit is voordeliger dan het openbaar vervoer of de auto. Verder hebben we een jaarlijkse BBQ en organiseren we diverse andere activiteiten. Ook krijg je als lid van de Red Monkeys voorrang op kaartjes bij uitwedstrijden.

Lees hier het artikel van FC Twente: https://fctwente.nl/nieuws/sv-red-monkeys-nieuwste-supportersvereniging-van-fc-twente

Categories: Nieuws

0 Comments

Geef een reactie

Avatar placeholder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *